Partnereink

1. Werth Magyarország Kft.

A Werth Magyarország Kft. 2010-ben alakult, német-magyar vegyes vállalat. A német tulajdonos a multiszenzoros koordináta méréstechnikában piacvezető Werth Messtechnik GmbH. A magyarországi kollégák révén több mint 10 éves komoly mérnöki koordináta méréstechnikai tapasztalatra alapozva. Célunk egy minden igényt kielégítő termék- és szolgáltatáspaletta kialakítása, mellyel az egyéni vállalkozóktól a multinacionális cégekig minden mérési feladatra megtaláljuk a legkedvezőbb megoldást.

Ennek keretében cégünk kizárólagos hazai forgalmazója a Werth Messtechnik GmbH által gyártott nagypontosságú optikai, illetve multiszenzoros rendszereknek, és az Aberlink LLP által gyártott koordináta mérőgépeknek. 2013-ban kerültek fel palettánkra a Metrologic Group kiemelkedő tudású 3D mérőszoftverei és a Creaform által gyártott hordozható, tapintós, illetve lézerszkenner berendezések. Természetesen a munkadarabok felfogásához, illetve a különböző tapintókonfigurációk kialakításához is válogathat kínálatunkban az Alukeep, DK Fixiersysteme és Renishaw cégek termékei közül. Válassza ki weboldalunkon a mérési feladatához legjobban testhezálló 3d mérőgépet, vagy kérje kollégáink segítségét!

2. Optimetriq Kft.  
3. Tel-e-universum Kft.  Joomla és VirtueMart szakértő
Boci tejbolt Aki rajong az ízletes tejtermékekért, elsősorban sajtokért vagy a különleges száraz húsáruért, annak itt a helye. A Hunyadi téri és a Klauzál téri Vásárcsarnokban is meg lehet őket találni. Egytől-egyig nagy gonddal, a legjobb minőséget keresve összeválogatott termékek, amelyek között megtalálhatóak a Csúzi Családi Pincészet kézműves almasajtjai is. Magyar manufaktúrákból, illetve Erdélyből származó remek termékek kínálják magukat a pultból, például olyan különlegességek, mint székely vaddisznó szalámi, szalámi lóhúsból, csirke szalámi, prémium érlelésű szarvas hátszín, hargitai füstölt kecskesajt, illetve ugyaninnen juhsajt, füstölt juhsajt, továbbá öregberegi kecskesajt, romadúr juhsajt, vasadi házi kecskegomolya, kisalföldi kecskesajt, a hegyi vadász öregsajtja és még sorolhatnám. Sajtmennyország. A legjobb hely, nem utolsósorban akkor is, ha vásárlás közben értő, az áru eredetéről és tulajdonságairól szívesen mesélő figyelmes kiszolgálásban szeretnénk részesülni. A BOCI tejbolt közösségi oldalát itt találod.
Vadász Kamrája Az ínyencbolt profilja a hazai mangalica,  vad- és sertéshúsból készített kolbász- és szalámiféleségek, a hagyományos hurka, tepertő, prémium szalonna, császárhús és házi májas termékek, valamint termelői tojás és tészta, tejtermékek és sajtok. Az édes ízek kedvelőinek termelői mézek, lekvárok és szörpök nagy választéka, amelyek között megtalálhatóak a Csúzi Családi Pincészet kézműves almatermékei is.  Szeretnének a helyi és környékbeli családok éléskamrája lenni, ahová remek érzés bejönni és egészséges finomságokat hazavinni.
FacebookIWIWTwitter

Iratkozz fel hírlevelünkre

Elérhetőség


Nagyobb térképre váltás

Csúzi Családi Pincészet

2200 Monor, Strázsahegy, Diófa dűlő

GPS koordináták: 47.3682670762, 19.4533967691

Csúzi Szabolcs +36 20 572 4668

Csúzi Lászlóné +36 20 469 6382

info 'kukac' csuzipince.hu