2020.03.05.

Hírek

Három újabb gyümölcsecettel bővültünk

Két évvel ezelőtt kezdtünk az almán kívül más gyümölcseinket is bevonni az ecetkészítésbe. Végig nagy kíváncsiság és odafigyelés kísérte részünkről a gyümölcsök cefrézési, majd érlelési időszakát. Ma már azt mondhatjuk, hogy ez egy sikersztori a családi gazdaságunk életében!

A tavalyi első debütálás után, most három nagyon izgalmas gyümölcsecettel rukkoltunk elő. Habár már tavaly elindult a folyamat, de a féléves érlelési időszak szigorú betartása miatt, csak február folyamán tudtunk először ezekből palackozni.

A három gyümölcs: a szamóca, a sárgabarack és a fekete szeder. Mindegyikőjükről fogunk külön posztot készíteni, de elöljáróban annyit, hogy a szamócaecet nagyon ritka termék, a sárgabarackecet az ázsiai konyha egyik kedvence, míg a fekete szeder ecetben (ahogy a gyümölcsben is) van a legtöbb C-vitamin az összes közül.

Az új eceteinket is megtaláljátok a webáruházunkban a többi termékünk mellett. Váljék mindenki egészségére! 🙂