2023.01.06.
HírekForralt boros barangolások a Monori Pincefaluban
Számos nyitott pince várja a Strázsahegyre látogatókat 11 – 18 óráig forralt borral és finom falatokkal – a régi hangulattal, de megújult formában, azaz nincs elővétel, nincs jegy. Mindenki az adott pincénél fizet a fogyasztásának megfelelően!
A 4-es számú helyszínen mi is nagy szeretettel várjuk a hozzánk betérőket a nálunk megszokott kékfrankos-otelló cuvée vörösborból, hagyományos fűszerezéssel készített forralt borral. A kulináris kínálatot a Gasztro Piac csapata adja, mely az alábbi lesz:
– pulled pork bodaggal
– rántott véres hurka, roppantott fahéjas lilakáposztával, zöld almával
– bögrés korhelyleves
A gyerekeknek és a sofőröknek almaszörppel készülünk. Természetes hideg borokat és fröccsöket is lehet nálunk fogyasztani, továbbá kézműves termékeinkből vásárolni.
Mindenkit szeretettel várunk!