Jégvirágtól Borvirágig 2020
2020. 01. 11. | Monor, Strázsahegy
A Monori Borút Egyesület szervezésében már sokadik alkalommal kerül megrendezésre a Jégvirágtól Borvirágig forralt boros kalandozás a Monori Pincefaluban. 2020. január 11-én 13 pince tárja ki kapuit, ahol a helyi borosgazdák elkészítik a számukra legkedvesebb forralt borokat. Ehhez minden helyszínen egy kulináris ajánlattal várják a helyi- és környékbeli éttermek a nagyérdeműt.
A Csúzi Családi Pincészet az első évtől kezdve az egyik helyszíne ennek a gasztro-boros kavalkádnak. Mi mindig a Csúzi nagypapám féle disznóvágós forralt bort készítjük: fele Othello, fele Kékfrankos klasszikus fűszerezéssel. A tavalyi évhez hasonlóan, idén is Zsíros Zoliék jönnek hozzánk a töltött lángosukkal. Az hogy mi lesz az idei közös ételköltemény, az még titok. Részleteket a Monori Borút Egyesület honlapján találtok! Mindenkit szeretettel várunk! 🙂